top of page

Ägare av Plommon Media

IMG_2138 2_edited.jpg 
Vem är Olivia?
 
Med flera års erfarenhet av att hjälpa bolag att öka sin lönsamhet genom digital marknadsföring, har Olivia blivit en eftertraktad expert i sitt fält. Vill du boka in henna för en Workshop finner du hennes utbildningar här.
 
Olivia började sin karriär som digital marknadsförare när hon var yngre och arbetade som sociala medier-manager för flera småföretag. Hon upptäckte snart att hon hade en naturlig fallenhet för att skapa framgångsrika digitala marknadsföringskampanjer, och hon bestämde sig för att vidareutveckla sina färdigheter.
 
Efter att ha arbetat för flera digitala marknadsföringsbyråer och hjälpt en mängd olika företag att nå sina mål, bestämde sig Olivia för att starta sin egen verksamhet. 
 
Olivia är känd för att ha en unik förmåga att kombinera olika digitala marknadsföringstekniker på ett sätt som ger maximal avkastning på investeringen för hennes kunder. Hon har hjälpt företag i en rad olika branscher, från små start-ups till stora multinationella företag, att nå sina affärsmål genom strategisk digital marknadsföring.
 
Som Digital Affärsutvecklare arbetar hon med att ta företag till nästa nivå genom att hitta nya intäktsströmmar och affärsmöjligheter, speciellt med hjälp av plattformen LinkedIn. Hennes erfarenhet som både marknadsförare och affärsutvecklare ger henne en unik förmåga att hjälpa företag att växa och utvecklas på ett strategiskt sätt. IDag delar  Olivia med sig av sin kunskap och erfarenheter genom att föreläsa och utbilda bolag. 

Hennes förmåga att kombinera olika digitala marknadsföringstekniker på ett strategiskt sätt har hjälpt många företag att nå sina mål och öka sin lönsamhet.


 

 

bottom of page